216 accountants
Accountantskantoor Eindhoven 216

Accountantskantoor Eindhoven

Als je ondernemershart in Brabant klopt, je op zoek bent naar een innovatieve accountant of het tijd is om je onderneming naar een hoger niveau te tillen, ben je bij ons aan het juiste adres!

216 Accountants Eindhoven

Met negen (2+1+6, we blijven toch accountants) vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij en gaan we voor een regionale klantbenadering. Gevestigd in het Philips stadion werken we vanuit de gedachte dat accountancy in deze tijd toch echt anders kan en moet. Met veel ervaring in het digitaliseren en standaardiseren van onze basis werkzaamheden en werken met data-driven systemen, houden we tijd over om écht met in gesprek te gaan over hoe we ondernemers verder kunnen helpen.

Mark Aukes
Vestigingsleider Eindhoven

"Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in de accountancy, waarvan 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Na eerst als assistent accountant te hebben geproefd aan de werkzaamheden op een accountantskantoor heb ik in 2006 mijn AA titel behaald en vervolgens de overstap gemaakt naar een nieuwe werkgever waar ik mijn verantwoordelijkheden als accountant mocht dragen en mijn vakkennis kon uitbreiden. Leeftijd en ervaring staan zeker niet gelijk aan ingedut en ouderwets. Daarom heb ik de keuze gemaakt mijn vakinhoudelijke kennis en ervaring bij 216 in te zetten om ondernemers op een innovatieve manier echt verder te helpen op lange én korte termijn. Mijn beeld van accountancy past exact bij de visie van 216. De mogelijkheid om bij te dragen aan de transformatie van traditionele accountancy naar toekomstbestendige, toekomstgerichte adviseurs en een innovatieve, data-driven organisatie maakten 216 voor mij een logische keuze."

Team 216 Accountants Eindhoven

Ons accountantskantoor Eindhoven bestaat uit vijf jonge (assistent) accountants en klantgerichte relatiemanagers met een grote affectie voor automatisering. In de regio Zuid hebben wij specialisten op fiscaal gebied en salarisadministrateurs. Hoewel we energie krijgen van allerlei type ondernemingen en opdrachten, hebben we als team veel ervaring met het geautomatiseerd verwerken van administraties en (vrijwillige) controle-, beoordelings- en samenstellingsopdrachten. Onze klanten zijn in elke branche actief waardoor ons team over een brede ervaring beschikt. Door de standaardisatie en automatisering van veel van onze werkzaamheden, houden we tijd over om op zoek te gaan naar het verhaal achter de cijfers. Met deze visie halen we het meeste uit uw organisatie. Vakkundig, meedenkend en in voor een goed gesprek, omdat we meer zijn dan cijfers.

Vestigingen 216 Accountants

In de regio Zuid hebben wij naast ons kantoor in Eindhoven ook vestigingen in Breda en Heerlen waar wij veel mee samen werken. Verder heeft 216 met haar 9 vestigingen een landelijke dekking. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.