216 accountants

Welk advies past bij jou?

Wij denken met je mee en je kunt ons dus zien als een verlengstuk van je bedrijf. Samen met jou duiken we in de wereld achter je cijfers om je strategische en praktische adviezen te geven voor nu en in de toekomst, zodat je Totaal in Balans bent. Naast ons basispakket hebben we nog 4 mooie modules voor je samengesteld, die je verder helpen, afhankelijk van waar je naartoe wilt.

 Ons basispakket

Natuurlijk verzorgen we ook je financiële rompslomp om het zo maar even te zeggen. Maar in ons basispakket Totaal in Balans gaan we ook een persoonlijk totaalplan maken met al je persoonlijke en zakelijke doelen, je ambities en wensen.

Ik werk aan mijn toekomst

Onze 4 adviesmodules

Als de basis goed is, heb je een sterk uitgangspunt om verder te bouwen. Met een goed financieel plan, een prettig personeelsbeleid, vernieuwende ideeën of zelfs over de grenzen. Stuk voor stuk ambities waar wij je uitstekend bij kunnen helpen.

Financieel
Ben je op zoek naar een optimaal financieel plan, dat zowel privé als voor je onderneming hout snijdt? Wij helpen je graag om je doelen te bereiken met ons Financieel advies. We stellen het plan voor je op en kunnen het ook voor je uitvoeren als je dat wil.
Lees meer

Personeel

Personeelszaken kunnen een hoop van je tijd opslokken. Tijd die je liever gebruikt om je bedrijf goed te runnen. Dus heb je vragen over de CAO, arbeidscontracten, arbeidsconflicten, werkkostenregeling (WKR), de wet werk & zekerheid, salarissen en pensioenen, om maar wat te noemen, dan word je heel blij van ons Personeel advies. Omdat wij je bij al deze zaken heel goed kunnen helpen.
Lees meer

Innovatie

Heb je een uniek idee waar je de wereld mee wilt bestormen, maar weet je niet precies wat je allemaal te wachten staat en waar je rekening mee moet houden? Dat komt goed uit, want dat weten wij wel. Als je voor ons Innovatieadvies kiest, kunnen we je helpen om je idee te beschermen en verder juridisch en fiscaal te optimaliseren. Daarnaast kijken we of we subsidie aan kunnen vragen en maken samen met je een goed plan, zodat je idee niet ten onder gaat aan regels en voorschriften.
Lees meer

Internationaal

Reach for the stars, so you will end up on the moon? Voor iedereen die zijn bedrijf uit wil breiden naar het buitenland of over de grens werkt, is ons Internationaal advies een goed idee. Wij kunnen je helpen met alles wat er komt kijken bij export. Dat is namelijk meer dan jouw producten aan buitenlandse klanten verkopen. Kun je bijvoorbeeld voordelen behalen door transfer pricing, de 30%-regeling of een salary split? Maar we kunnen je ook helpen met overeenkomsten en contacten in het buitenland. Wij denken met je mee en maken samen met jou een toekomstplan, zodat je ook echt terecht komt waar je wilt…en misschien wel op de maan.
Lees meer

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
Verstuur
Feedback
iFour Technolab Pvt.Ltd