Onze werkwijze | Digitaliseren & Automatiseren | 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Onze werkwijze

Wij willen niet langer het verplichte nummertje zijn van ondernemers. Het traditionele model van de accountant die alleen maar achteruit kijkt, gooien we overboord. Wij kijken vooruit, en zijn aanjager van een nieuwe kijk op accountancy. Alleen dan kunnen we ondernemers helpen betere strategische keuzes te maken en meer tijd te hebben om te focussen op ondernemen, zodat ze succesvol kunnen groeien.

Digitaliseren en automatiseren

Wij automatiseren administratieve processen en verhogen daardoor de efficiency en nauwkeurigheid van onze standaard werkzaamheden. Hoe minder tijd wij immers aan deze standaard werkzaamheden hoeven te besteden, hoe meer tijd er over blijft voor de klant. Wij onderscheiden ons van traditionele accountancy kantoren door ons te focussen op:

  • Realtime data;
  • Datakwaliteit in de bronadministratie;
  • Geautomatiseerde reporting;
  • Digitale samenwerking met onze klanten;
  • Krachtige analyse- en reporting tools ten behoeve van data en inzichten voor toegevoegde waarde advies.

De snelle ontwikkelingen in digitalisering maken het mogelijk om veel processen te automatiseren. Om anytime inzicht te hebben in actuele cijfers. Door ondernemers grip te bieden op hun financiële administratie, met actuele inzichten en onderbouwde vooruitzichten, helpen wij ze betere keuzes te maken. Noem het ‘always on accounting’, een samenspel tussen ondernemer en accountant waarbij beide partijen beschikken over de meest actuele data om te adviseren en beslissen. Daarom kiest 216 ervoor om in te zetten op het volledig digitaliseren en automatiseren van het verwerkingsproces, waarbij standaardisatie, door het gebruik van het Referentie Grootboekschema, de basis vormt voor deze nieuwe manier van werken.

Jaarrekening

En de jaarrekening? Die maken we het liefst met één druk op de knop. We kunnen dit doen omdat wij het belangrijk vinden om de kwaliteit van de boekhouding gedurende het jaar periodiek te controleren en correcties, waar nodig, direct door te voeren. Dat geeft niet alleen rust, het creëert ook ruimte om vooruit te kijken. Zo helpen we onze klanten écht met ondernemen. En ja, we verzorgen natuurlijk ook gewoon de inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en de salarisadministratie.

Onze transparante prijzen

Bij 216 willen we duidelijk en transparant zijn; geen verrassingen achteraf. Daarom lanceren wij een transparant prijsmodel bestaande uit verschillende prijsmetrieken en prijsniveaus, gebaseerd op onze data-driven werkwijze. Zo weet je waar je aan toe bent en bieden wij een toekomstbestendige propositie.

Contact

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.