Boekhouding en Jaarrekening | Het fundament van je bedrijf | 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Laat je financiën over aan de experts

De boekhouding is het fundament van je bedrijf. Als ondernemer wil je dit goed op orde hebben. Wij begrijpen dat dit veel tijd kost of ingewikkeld kan zijn. Daarvoor zijn wij er. Wij adviseren bij het digitaliseren van je administratieve proces, zorgen dat je administratie altijd up-to-date is en kijken met je vooruit als je daar behoefte aan hebt. Wij kunnen de boekhouding volledig van je overnemen of alleen meekijken als je liever zelf de touwtjes in handen hebt. Door deze werkwijze wordt het opstellen van de jaarrekening een fluitje van een cent!

  • Jouw administratie is altijd up-to-date
  • Realtime inzicht in je financiële situatie
  • Begeleiding wanneer jij dat nodig hebt

Hüseyin Göksu

Morgen nog een accountant nodig?

Zo pakken we het aan

Wij focussen ons op het automatiseren en optimaliseren van je administratieve proces. Wij zijn in staat om de gegevens uit je bronadministratie te halen en te delen met onze data-driven systemen. Wij gebruiken realtime rapportering en intelligente analyses om de gebieden op te sporen waar wij het succes van onze klanten mee kunnen begeleiden, ondersteunen en stimuleren. Door de technologie voor ons te laten werken wordt administreren eenduidiger en efficiënter.

Hoe werkt het?

  1. Maak kennis met onze experts. Of je nu nieuw begint of van accountant of je boekhouding gaat uitbesteden, aan de slag gaan is eenvoudig. Wij zullen de hele administratie voor je inrichten, de ins-en-outs van jouw boekhouding leren kennen en met je samenwerken terwijl jouw bedrijf groeit
  2. Volledige digitale verwerking van de administratie. Klanten leveren hun facturen digitaal aan via slimme scan en herken software. Op deze manier worden de facturen automatisch juist geboekt in de boekhouding. Hierdoor houden we de boekhouding altijd actueel. Ook omdat wij de boekhouding digitaal koppelen aan jouw bank en salarisadministratie.
  3. Ontvang betrouwbare realtime rapportages Doordat we je actuele financiële data zo bij de hand hebben kunnen we eenvoudig diepgaande financiële inzichten produceren, door het jaar heen, en geven wij je onmiddellijk toegang tot de belangrijkste financiële informatie die je als ondernemer nodig hebt.
  4. De jaarrekening is voor ons een fluitje van een cent! We kunnen dit doen omdat wij het belangrijk vinden om de kwaliteit van de boekhouding gedurende het jaar periodiek te controleren en correcties, waar nodig, direct door te voeren. Dat geeft niet alleen rust, het creëert ook ruimte om vooruit te kijken. Hierdoor wordt het opstellen van een jaarrekening een fluitje van een cent!
  5. Extra diensten toevoegen, wanneer je wilt Heb je hulp nodig die verder gaat dan jouw boekhouding of jaarrekening? Je kunt extra services toevoegen om de ondersteuning te krijgen die jij nodig hebt. Van salarisadministratie tot het opstellen van liquiditeitsprognoses; we zijn er om jouw groeiende bedrijf te ondersteunen.

Benieuwd naar onze prijzen?

Kies één van de vier pakketten die past bij jouw organisatie. Wij zijn transparant in onze vaste prijzen: zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Kantoren door heel Nederland

Met onze zeven vestigingen door heel Nederland, vind je altijd een accountantskantoor bij jou in de buurt.

Deze accountants staan voor je klaar

Jeroen van der Krabben

Hüseyin Göksu

Robert Lammerts - Accountantskantoor Den Haag

Robert Lammerts

Paul Steenwinkel

Sebastiaan Spenkelink

Mariette Stigter-de Groot

Hans Hameetman

Peter Veltmaat

We delen onze expertise graag met je

De terugbetaling van de corona belastingschuld: welke impact heeft het op jouw bedrijf?

Krijg grip door de liquiditeit van jouw onderneming in kaart te brengen.

Altijd inzicht in de meest recente financiële situatie van jouw bedrijf

Bereik een goed georganiseerde administratie in 8 simpele stappen.

Is jouw personeelsdossier en salarisadministratie AVG-proof?

Stel jezelf deze 7 vragen om erachter te komen.

Goed advies nodig?

Onze accountants geven je graag advies waar je écht iets mee kunt. We zijn benieuwd naar het verhaal van jou en je onderneming.

Onze andere diensten

Ik zoek ondersteuning bij de salarisadministratie en personeelsbeleid

Ik ben op zoek naar belastingadvies en geoptimaliseerde aangiften

Ik wil hulp bij het waarmaken van mijn zakelijke en persoonlijke ambities

Ik wil advies over internationaal ondernemen

Heb je hulp nodig bij de boekhouding en/of jaarrekening of wil je meer informatie over onze diensten?

Jeroen van der Krabben