216 accountants
Accountantskantoor Den Haag 216

Accountantskantoor Den Haag

Kom je uit de omgeving van Den Haag en ben je op zoek naar een accountantskantoor die jou als mkb ondernemer echt verder kan helpen?  Dan ben je bij ons accountantskantoor Den Haag aan het juiste adres.

216 Accountants Den Haag

216 Accountants heeft een landelijke dekking met zeven vestigingen door Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij een regionale klantbenadering realiseren. Wij hebben veel ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard accountancy werkzaamheden.

Hoe wij werken

Door onze data-driven systemen hoeven wij, in tegenstelling tot veel traditionele accountantskantoren, onze prioriteit niet enkel te richten op het afronden van de jaarrekening, maar houden wij tijd over om een antwoord te formuleren op de veelvoorkomende vraag van ondernemers: Hoe sta ik er nu voor en waar ga ik heen?

Vestigingsleider Den Haag

Robert Lammerts
Vestigingsleider Accountantskantoor Den Haag
lammerts.robert@216.nl

Robert is een zeer ervaren adviseur en accountant in het MKB. Spreekt de taal van de ondernemer en bestuurder. Hij heeft ruime ervaring, naast zijn fiscale en juridische kennis, bij het begeleiden van (start-up) ondernemingen, overname en opvolging, herstructurering en recovery en financieringen.

Data Driven Accountantskantoor

Ons team van het accountantskantoor Den Haag bestaat uit tien enthousiaste (assistent) accountants, fiscalisten en salarisadministrateurs met een sterke focus op de klant. De sleutel van ons succes is ons vermogen om administratieve processen vergaand te standaardiseren en automatiseren, waardoor wij tijd over houden om ondernemers bij te staan bij zaken waar ze echt wakker van liggen. Ons team in Den Haag bedient een brede klantenbasis, maar heeft veel ervaring met start-ups en scale-ups binnen de IT sector.

Vestigingen 216 Accountants

In de randstad hebben wij naast ons accountantskantoor Den Haag ook vestigingen in Amstelveen en Harmelen waar wij veel mee samen werken. Verder hebben we nog vier vestigingen over het land. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact accountantskantoor Den Haag

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955400)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.