216 accountants
Accountantskantoor Den Haag 216

Accountantskantoor Den Haag

Kom je uit de omgeving van Den Haag en ben je op zoek naar een accountantskantoor die jou als mkb ondernemer echt verder kan helpen? Heb je affiniteit met digitalisering en wil jij je onderneming data-driven aansturen? Dan ben je bij ons accountantskantoor Den Haag aan het juiste adres.

216 Accountants Den Haag

216 Accountants heeft een landelijke dekking met negen vestigingen door Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij een regionale klantbenadering realiseren. Wij hebben veel ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard accountancy werkzaamheden. Door onze data-driven systemen hoeven wij, in tegenstelling tot veel traditionele accountantskantoren, onze prioriteit niet enkel te richten op het afronden van de jaarrekening, maar houden wij tijd over om een antwoord te formuleren op de veelvoorkomende vraag van ondernemers: Hoe sta ik er nu voor en waar ga ik heen?

Richard Smid
Vestigingsleider Den Haag
smid.richard@216.nl

"Na mijn studiejaren aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam startte ik mijn loopbaan als M&A adviseur. Zeven jaar later was de tijd rijp voor verandering en heb ik de overstap gemaakt naar KPN, waar ik mij bezig hielt met het aan- en verkopen van bedrijfsonderdelen. Twee enerverende jaren later heb ik positief geantwoord op het aanbod van 216 om als adviseur toe te treden tot dit ambitieuze bedrijf. De vernieuwende visie op accountancy en de uitdaging om een traditioneel business model te transformeren door middel van automatisering, gaven de doorslag."

Data Driven Accountantskantoor

Ons team van het accountantskantoor Den Haag bestaat uit tien enthousiaste (assistent) accountants, fiscalisten en salarisadministrateurs met een sterke focus op de klant. De sleutel van ons succes is ons vermogen om administratieve processen vergaand te standaardiseren en automatiseren, waardoor wij tijd over houden om ondernemers bij te staan bij zaken waar ze echt wakker van liggen. Ons team in Den Haag bedient een brede klantenbasis, maar heeft veel ervaring met start-ups en scale-ups binnen de IT sector.

Vestigingen 216 Accountants

In de randstad hebben wij naast ons accountantskantoor Den Haag ook vestigingen in Amstelveen en Harmelen waar wij veel mee samen werken. Verder hebben we nog 6 vestigingen over het land. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

 

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955400)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.