216 accountants
Accountantskantoor Breda - 216 Accountants

Accountantskantoor Breda

Het accountantskantoor van 216 in Breda kenmerkt zich door de persoonlijke benadering van haar relaties. Je krijgt zeer snel respons op jouw vragen en merkt direct de proactieve benadering van de adviseurs. Ben je op zoek naar een accountant/adviseur in de regio Breda (of West- en Midden Brabant) die echt samen met jou aan jouw onderneming wilt werken? Wil jij jouw organisatie zo data-driven mogelijk aansturen en heb je affiniteit met digitalisering? Dan helpen we je bij 216 graag verder.

216 Accountants Breda

216 Accountants heeft niet alleen een accountantskantoor in Breda. Met zeven vestigingen door Nederland is 216 een landelijk accountantskantoor. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij een regionale klantbenadering realiseren. Wij hebben veel ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard accountancy werkzaamheden. Door onze data-driven systemen hoeven wij, in tegenstelling tot veel traditionele accountantskantoren, onze prioriteit niet enkel te richten op het afronden van de jaarrekening, maar houden wij tijd over om een antwoord te formuleren op de veelvoorkomende vraag van ondernemers: Hoe sta ik er nu voor en waar ga ik heen?

Hüseyin Göksu
Vestigingsleider Breda
+31 6 22928869 / goksu.huseyin@216.nl

“Ik heb de studie bedrijfseconomie op deeltijd basis gevolgd aan de Hogeschool Avans in Breda. Voor de start van mijn loopbaan bij KPMG in 2013 heb ik een aantal jaar als interim finance professional bij verschillende (internationale) bedrijven gewerkt. Gelijktijdig met de start bij KPMG heb ik de studie tot Accountant-Administratieconsulent (AA) bij Avansplus in Breda opgepakt. Tijdens mijn jaren bij KPMG heb ik me verder gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf (MKB). In 2015 is de MKB-praktijk van KPMG verzelfstandigd en is de huidige 216 Accountants (216) ontstaan. Bij 216 zorgen we ervoor dat de onderneming en ondernemer echt centraal staan. Ik zorg ervoor dat de ondernemer vanaf de eerste dag omringd wordt met onze medewerkers van verschillende disciplines.”

Standaardiseren en automatiseren

Het accountantskantoor in Breda van 216 Accountants bestaat uit zeven (assistent) accountants, salarisadministrateurs en fiscalisten. We hebben een sterke focus op de klant. De sleutel van ons succes is het vermogen om administratieve processen, zoals het opmaken van de jaarrekening, vergaand te standaardiseren en automatiseren. Zo houden we tijd over om ondernemers te steunen bij zaken waar ze echt wakker van liggen. Ons team in Breda bedient een brede klantenbasis (industrie, handel, horeca en internationale bedrijven), maar heeft vooral veel ervaring met innovatieve start-ups en scale-ups. Op het gebied van salarisadministraties en -advisering doen wij dit voor allerlei kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Vestigingen 216 Accountants

Ons team in Breda werkt nauw samen met onze andere vestigingen door het land.

Contact accountantskantoor Breda

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955402)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.