Boekhouding uitbesteden | 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Boekhouding uitbesteden

De boekhouding is het fundament van je bedrijf. Als ondernemer wil je dit goed op orde hebben. Wij begrijpen dat dit veel tijd kost of ingewikkeld kan zijn. Daarvoor zijn wij er. Bij het uitbesteden van de boekhouding zorgen wij ervoor dat deze altijd up-to-date is. Ook geven we advies over het digitaliseren van je administratieve proces en kijken we met je vooruit wanneer je daar behoefte aan hebt. Wij kunnen de boekhouding volledig van je overnemen of alleen meekijken als je liever zelf de touwtjes in handen hebt.

  • Jouw administratie is altijd up-to-date
  • Realtime inzicht in je financiële gegevens
  • Begeleiding wanneer jij dat nodig hebt

Jeroen van der Krabben

Morgen nog een accountant nodig?

Zo pakken we het aan

Bij het uitbesteden van de boekhouding focussen wij op het automatiseren en optimaliseren van je administratieve proces. Wij zijn in staat om de gegevens uit je bronadministratie te halen en te delen met onze data-driven systemen. Door de technologie voor ons te laten werken, wordt de administratie eenduidiger en efficiënter. Met onze werkwijze heb je real-time toegang tot je financiële gegevens en kun je sneller en beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Je boekhouding uitbesteden: hoe werkt het?

  1. Maak kennis met onze experts. Of je net je bedrijf hebt opgericht of van boekhouder verandert, aan de slag gaan is eenvoudig. Terwijl jij focust op de groei van jouw bedrijf, richten wij de hele administratie voor je in. We leren de ins- en outs van jouw boekhouding kennen en begeleiden je waar nodig.
  2. Volledige digitale verwerking van de administratie. Klanten leveren hun facturen digitaal aan, via slimme scan- en herkensoftware. Op deze manier worden de facturen automatisch juist geboekt. Ook koppelen we de boekhouding digitaal aan de bank en salarisadministratie. Zo houden we de boekhouding altijd actueel. 
  3. Betrouwbare real-time rapportages. Doordat we je actuele financiële gegevens zo bij de hand hebben, kunnen we eenvoudig diepgaande rapportages aanleveren. Zo heb jij als ondernemer de belangrijkste financiële inzichten die je nodig hebt, het hele jaar door.
  4. De jaarrekening is voor ons een fluitje van een cent!Met de outsourcing van je boekhouding is ook het maken van de jaarrekening zo geregeld. Wij controleren de kwaliteit van de financiële administratie namelijk het hele jaar door periodiek. Dat geeft niet alleen rust, maar creëert ook ruimte om vooruit te kijken.
  5. Extra diensten toevoegen, wanneer je wilt. Heb je hulp nodig die verder gaat dan de outsourcing van de boekhouding? Je kunt gemakkelijk extra services toevoegen. Van salarisadministratie tot het opstellen van liquiditeitsprognoses; we zijn er om jouw groeiende bedrijf te ondersteunen.

Benieuwd naar onze prijzen?

Kies één van de vier pakketten die past bij jouw organisatie. Wij zijn transparant in onze vaste prijzen: zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Hulp nodig bij de boekhouding? We regelen het voor je.

Neem contact op en ontdek hoe we je kunnen helpen met het uitbesteden van de boekhouding.

Deze accountants staan voor je klaar

Jeroen van der Krabben

Hüseyin Göksu

Robert Lammerts

Paul Steenwinkel

Sebastiaan Spenkelink

Mariette Stigter-de Groot

Hans Hameetman

Peter Veltmaat

We delen onze expertise graag met je

De terugbetaling van de corona belastingschuld: welke impact heeft het op jouw bedrijf?

Krijg grip door de liquiditeit van jouw onderneming in kaart te brengen.

Altijd inzicht in de meest recente financiële situatie van jouw bedrijf

Bereik een goed georganiseerde administratie in 8 simpele stappen.

Is jouw personeelsdossier en salarisadministratie AVG-proof?

Stel jezelf deze 7 vragen om erachter te komen.

Goed advies nodig?

Onze accountants geven je graag advies waar je écht iets mee kunt. We zijn benieuwd naar het verhaal van jou en je onderneming.

Onze andere diensten

Ik zoek ondersteuning bij de salarisadministratie en personeelsbeleid

Ik ben op zoek naar belastingadvies en geoptimaliseerde aangiften

Ik wil hulp bij het waarmaken van mijn zakelijke en persoonlijke ambities

Ik wil advies over internationaal ondernemen

Heb je hulp nodig bij de boekhouding en/of jaarrekening of wil je meer informatie over onze diensten?

Jeroen van der Krabben