216 accountants

Kom je bij ons werken?

Vind jij ook dat accountancy heel anders moet en kan?

Vanwege onze groei en ambitie zoeken we nieuwe collega’s die ook verder kijken dan de cijfers alleen. (Assistent)-Accountants, Fiscalisten en Salarisadministrateurs die het leuk vinden om onze klanten, met alle moderne middelen van nu, slimme en creatieve adviezen te geven. Adviezen waar ze echt verder mee komen. Proactieve, enthousiaste mensen die antwoord geven nog voordat de vraag gesteld is. We zijn geen traditioneel kantoor maar een organisatie met korte lijnen en de mogelijkheid voor iedereen om mee te kunnen en mogen denken.

Ons onderscheidend vermogen:

  • we zijn de innovator in accountancy en investeren veel in informatietechnologie;
  • we hebben een cultuur die omschreven kan worden als ondernemend en informeel;
  • we hebben een platte organisatiestructuur om transparantie, duidelijkheid en snelle reactietijden te borgen;
  • we bieden een grote variëteit in het werk en proberen checklist-werk tot een minimum te beperken;
  • je krijgt bij ons de mogelijkheid om een breed scala van nieuwe vaardigheden te ontwikkelen;
  • we bieden onze medewerkers een evenwichtige baan door een goede balans tussen werk en privéleven.

We belonen je met goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving met moderne faciliteiten en geven je veel autonomie en ruimte om richting te geven aan je eigen ontwikkeling. Hiervoor gebruiken wij de innovatieve performance management tool Peddy. Peddy is een platform dat de individuele medewerkers en teams in staat stelt om actief te werken aan hun ontwikkeling en doelen.

Continue ontwikkelen

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich continue ontwikkelen. 216 geeft jou de tijd en geld om dit mogelijk te maken. Al onze medewerkers krijgen hiervoor een vast budget per kalenderjaar, welke zij kunnen besteden aan instrumenten uit 216 Academy.

Eigen verantwoordelijkheid

We werken vanuit een organisatie die overzichtelijk en transparant is en snel gelegenheid geeft om eigen verantwoordelijkheid te nemen. We opereren vanuit verschillende locaties in het hele land. Je werkt zelf op een vaste locatie, maar uiteraard mag je ook je collega’s op andere kantoren opzoeken om daar samen goede oplossingen te bedenken. Het liefst zitten we in bedrijfsverzamelgebouwen. Daar vinden we synergie met andere bedrijven, vormen een community en zitten daardoor dicht bij de klant.