216 accountants

Over ons

216 is ontstaan met het idee dat het belachelijk is dat ondernemers de hoofdprijs moeten betalen voor een overzicht van hun eigen cijfers, dat ook nog eens terugkijkt op het verleden. Wij verzorgen net als elk ander kantoor de inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, jaarrekening en de salarisadministratie. De standaard werkzaamheden zeg maar. Maar daarna wordt het pas echt interessant. Want wat betekenen die cijfers nou eigenlijk voor jou als ondernemer en je bedrijf?

Waar lig jij ’s nachts van wakker?

Bij 216 krijg je advies waar je als ondernemer echt iets mee kan. Over dingen waar je ’s nachts van wakker ligt, over ambities en dromen die je waar wilt maken met behulp van jouw ondernemerschap. Over de financiële balans tussen werk en privé. En over issues van het werkgeverschap waar je het bestaan nog niet eens van wist. Kortom: we zijn altijd op zoek naar het verhaal achter jouw cijfers.

 

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.