216 accountants

Internationaal

Reach for the stars, so you will end up on the moon? Voor iedereen die zijn bedrijf uit wil breiden naar het buitenland of over de grens werkt, is onze internationale dienstverlening een goed idee. 

 

Buitenlandse fiscale en juridische mogelijkheden

Wij gaan je helpen om stappen te nemen in het buitenland en van jouw avontuur een succes te maken. Om gebruik te kunnen maken van de mogelijke buitenlandse fiscale en juridische mogelijkheden ondersteunen we jou ter plaatse, adviseren we over de juiste onderlinge prijsstelling en brengen je waar nodig in contact met onze buitenlandse collega’s. We helpen je bij het benutten van voordelige fiscale faciliteiten zoals de Nederlandse innovatiebox, maar ook  met de oprichting van de juiste buitenlandse rechtsentiteit.

Export

Weet jij wat er allemaal komt kijken bij export? Dat is namelijk meer dan jouw producten aan buitenlandse klanten verkopen. Kun je bijvoorbeeld voordelen behalen door transfer pricing, de 30%-regeling of een salary split? Maar we kunnen je ook helpen met overeenkomsten en contacten in het buitenland.

Premier International Associates

We zijn aangesloten bij het overkoepelende internationale netwerk Premier International Associates. Vanuit dit netwerk kunnen wij in samenwerking met onze buitenlandse collega’s je bijstaan bij al jouw internationale activiteiten.

 

Contact

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.