Financiële planning | Een goede balans vinden | 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Een financieel plan voor de toekomst

Wij helpen met al je persoonlijke en zakelijke doelen, ambities en vraagstukken. Zo realiseren wij samen jouw toekomstplannen. Zowel voor je onderneming als voor jou privé. Met een doordacht financieel plan vinden wij de ideale balans tussen het opbouwen en laten groeien van je bedrijf en de investering van je kapitaal.

  • Scan van je privésituatie en onderneming
  • Advies over de beste fiscale mogelijkheden
  • Altijd maatwerk: passend bij jouw situatie
Sander Veldhuijsen 216 accountants

Sander Veldhuijsen

Hoe ziet jouw ideale financiële plan eruit?

We beginnen met een financiële analyse

Voor het opbouwen van genoeg vermogen heb je een goed draaiboek nodig: een financieel plan. Dat proces begint met het maken van een ‘röntgenfoto’ van je huidige privésituatie en dat van je onderneming. Wat is je inkomen? Hoeveel geld heb je nodig om van te leven? Heb je vermogen in de vorm van spaargeld en beleggingen? Hoeveel is je onderneming waard? Kun je je inkomen, uitgaven, bezittingen en schulden optimaliseren? Wij kijken nog veel verder dan dat en onderzoeken ook je pensioenopbouw, de vorm van je hypotheek, je gezinssituatie en de levensfase waarin jij en je onderneming zitten. Zo kunnen we je financiële toekomst voorspellen op basis van de huidige omstandigheden en je vertellen of je wensen haalbaar zijn.

Maatwerk

Dat betekent natuurlijk niet dat het precies zo zal gaan. Het is namelijk waarschijnlijk dat er onwaarschijnlijke dingen zullen gebeuren, zei de filosoof Aristoteles al in een ver verleden. Misschien levert je onderneming in de (nabije) toekomst wel veel meer op dan je nu denkt, waardoor je vermogenspositie in één klap flink verbetert. Maar je moet er ook rekening mee houden dat jij en je onderneming te maken kunnen krijgen met onverwachte tegenslagen. Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden. Sparen, beleggen of aflossen op schulden? Hoe haal je meer rendement uit de activa in je onderneming? We wijzen je op fiscale mogelijkheden die je nu onbenut laat. Geen mens is hetzelfde, geen droom is hetzelfde. Daarom is financiële planning altijd maatwerk.

Benieuwd naar onze prijzen?

Kies één van de vier pakketten die past bij jouw organisatie. Wij zijn transparant in onze vaste prijzen: zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Kantoren door heel Nederland

Met onze zeven vestigingen door heel Nederland, vind je altijd een accountantskantoor bij jou in de buurt.

Onze andere diensten

Ik wil mijn boekhouding en jaarrekening uitbesteden

Ik zoek ondersteuning bij de salarisadministratie en personeelsbeleid

Ik ben op zoek naar belastingadvies en geoptimaliseerde aangiften

Ik wil advies over internationaal ondernemen

Sander Veldhuijsen 216 accountants

Heb je een financieel plan nodig waarin jouw persoonlijke en zakelijke doelen samenkomen of wil je meer informatie over onze diensten?

Sander Veldhuijsen