216 accountants
Accountantskantoor Harmelen 216

Accountantskantoor Harmelen

Ben je op zoek naar een zoek naar een accountantskantoor in de omgeving van Harmelen, het Groene Hart, vlakbij Utrecht met laagdrempelig contact, die verder kijkt dan de cijfers en adviseert? Heb je affiniteit met digitalisering? Zoek dan niet verder en maak kennis met 216 Accountants.

216 Accountants Harmelen

216 Accountants is landelijk accountantskantoor met zeven vestigingen door Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij een regionale klantbenadering realiseren. Wij hebben veel ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard accountancy werkzaamheden. Door onze data-driven systemen hoeven wij, in tegenstelling tot veel traditionele accountantskantoren, onze prioriteit niet enkel te richten op het afronden van de jaarrekening, maar houden wij tijd over om een antwoord te formuleren op de veelvoorkomende vraag van ondernemers: Hoe sta ik er nu voor en waar ga ik heen?

Sander Veldhuijsen
Vestigingsleider Harmelen
veldhuijsen.sander@216.nl

“Na mijn studie aan de Hogeschool in Utrecht ben ik aan het begin van mijn loopbaan gestart als (financieel) adviseur met steeds meer verdieping in breed (fiscaal) advies en financiële planning. Met als uitgangspunt om complexe zaken op eenvoudige wijze uit te leggen. Van zakelijk en privé vermogen, hypotheek, schenken en erven tot en met pensioeninkomen. Van de onderneming naar de particulier achter de ZZP-er en MKB ondernemer. Bijna vijftien enerverende jaren later heb ik positief geantwoord op het aanbod van 216 om als adviseur toe te treden tot dit ambitieuze bedrijf. De vernieuwende visie op accountancy, het centraal stellen van financieel advies en de uitdaging om een traditioneel business model te transformeren door middel van automatisering, gaven de doorslag.”

Focus op de klant

Ons enthousiaste team in Harmelen heeft een mix van (jong) talent en ervaring, bestaande uit (assistent) accountants, adviseurs, fiscalisten, een salarisadministrateur en een financieel planner met een sterke focus op de klant. De sleutel van ons succes is ons vermogen om verder te kijken dan de cijfers en met de klant de administratieve processen vergaand te standardiseren en automatiseren, waardoor wij tijd over houden om ondernemers bij te staan bij zaken waar ze echt wakker van liggen. Ons team in Harmelen bedient een brede klantengroep met als basis de (MKB) ondernemer en het dorpse karakter.

Vestigingen 216 Accountants

In de randstad hebben wij naast ons accountantskantoor in Harmelen ook vestigingen in Amstelveen en Den Haag waar wij veel mee samen werken. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact accountantskantoor Harmelen

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (0348-443217)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.