216 accountants

Boekhouding

Boekhouding uitbesteden

De boekhouding het fundament van je bedrijf. Wij helpen je om je boekhouding realtime bij te werken en de datakwaliteit op een hoog niveau te krijgen.  Dit zorgt ervoor dat jij als ondernemer grip hebt op je cijfers.

Boekhouding automatiseren

Wij kunnen de administratie volledig van je overnemen of met je meekijken als je liever zelf de administratie wilt verwerken.

Wij focussen ons op het automatiseren en optimaliseren van je administratieve proces. Facturen opmaken in Excel of Word is niet meer van deze tijd. Een facturatiemodule gekoppeld aan de boekhouding wel. En hier houdt het voor ons niet op. Kassasystemen of webshops koppelen aan de boekhouding verkort de keten van het administratieve proces aanzienlijk. Kijk daar worden wij blij van!

Door de technologie voor ons te laten werken wordt administreren eenduidiger en efficiënter, waardoor wij in staat zijn om de gegevens uit je bronadministratie te halen en te delen met onze data-driven systemen. Wij gebruiken realtime rapportering en intelligente analyses om de gebieden op te sporen waar wij het succes van onze klanten mee kunnen begeleiden, ondersteunen en stimuleren.

Het automatiseren van de kredietcontrole, om de achterstallige betalingen van je klanten automatisch op te sporen en jouw DSO (Days Sales Outstanding) te verbeteren, behoort ook tot de mogelijkheden.

Jaarrekening maken

Uiteraard stellen we de jaarrekening ook samen en verzorgen je fiscale aangiften. Via ons digitale klantportal kunnen deze eenvoudig worden gedeponeerd bij desbetreffende partijen binnen de financiële keten (de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, bancaire instellingen).

Meer weten? Neem contact op!