216 accountants

Salarisadministratie en HR

Salarisadministratie uitbesteden

‘We wensen je veel personeel toe’ is meestal niet zo aardig bedoeld. Personeel geeft namelijk ook een hoop zorgen. Maar, de hulp is nabij. 216 kan je namelijk helpen met je hele personeelsbeleid.

 

Ontzorging en advies salarisadministratie

Salarisadministratie is een zorgvuldig karwei en kan tijdrovend zijn. De salarisverwerking van je werknemers moet natuurlijk wel perfect geregeld zijn. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om dit proces helemaal voor je uit handen te nemen. Op deze manier hoef je je niet meer druk te maken over het doorvoeren van salarismutaties, fiscale regelingen en het verzorgen van de juiste meldingen bij diverse instanties en krijgen je werknemers altijd netjes op tijd hun salaris.

Ontzorging en advies HR

Wij kunnen je ook ontzorgen op alle overige vlakken die personeelsbeleid met zich meebrengt. Actuele arbeidscontracten, mogelijkheid tot subsidies, de ins en outs van Wet- & Regelgeving (zoals de Werkkostenregelingen, Wet Werk & Zekerheid), inzage in kosten en mogelijke risico’s. We gaan ze samen met je oplossen door in gesprek te gaan. Indien nodig komen we zelfs een dagdeel per maand bij jou op locatie om met je te sparren en je te ondersteunen en te informeren. We helpen je met advies maar ook met een online tool waar je toegang hebt tot jouw werkgever- en werknemerdossiers. Zo kun jij je als werkgever richten op daar waar je goed in bent: ondernemen.

Contact

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.