Onze accountancy prijzen - 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Onze accountancy prijzen

Bij 216 betaal je altijd een vaste prijs voor onze dienstverlening. We zijn transparant in onze prijzen, geen verrassingen achteraf. Met de keuze uit vier verschillende pakketten, zit er altijd iets bij dat perfect bij jou past. Welk pakket je ook kiest, ze zijn allemaal gebaseerd onze data-driven werkwijze. We automatiseren administratieve processen en verhogen de efficiency en nauwkeurigheid van de standaard werkzaamheden. Zodat we jou kunnen voorzien van realtime inzicht in je financiële situatie en advies waar je écht iets mee kunt.

Prijslijst downloaden

Basis

Verwerken van de administratie
BTW aangifte per kwartaal
IB plus aangifte
Jaarlijks adviesgesprek

Focus

Verwerken van de administratie
BTW aangifte per kwartaal
VpB aangifte
Samenstellen en deponeren van de jaarrekening
Jaarlijks adviesgesprek

Inzicht

Verwerken van de administratie
BTW aangifte per kwartaal
Opstellen en bespreken kwartaalrapportage
VpB aangifte
Samenstellen en deponeren van de jaarrekening
Adviesgesprek per kwartaal

Prognose

Verwerken van de administratie
BTW aangifte per kwartaal
Opstellen en bespreken kwartaalrapportage
VpB aangifte
IB aangifte voor de DGA
Samenstellen en deponeren van de jaarrekening
Adviesgesprek per kwartaal
Zakelijk + privé financieel plan

Uitgebreide vergelijking van abonnementen

Meest gekozen

Basis

Focus

Inzicht

Prognose

Werkzaamheden
Helpdesk (eenvoudige vragen per telefoon / e-mail) Specialistische vragen die meer dan 15 minuten kosten om te beantwoorden zijn niet inbegrepen.
Klantportaal met online toegang tot jouw dossier Goedkeuren van documenten om ze vervolgens digitaal te versturen richting overheid en banken. Dit proces verloopt conform de laatste richtlijnen en veiligheidsnormen voor online gegevensuitwisseling.
Boekhouding verwerken Verwerken van inkomende en uitgaande facturen en bankmutaties.
Maximaal aantal in- en verkoop facturen per jaar Bij overschrijding wordt EUR 1,- per additionele factuur in rekening gebracht. 250 500 500 500
Administratie afsluiting per kwartaal Verwerken van memoriaalboekingen ten behoeve van een correcte BTW aangifte en tussentijdse rapportage.
Analyse kwartaalcijfers en standaard rapportage Inclusief opmaken standaard kwartaal rapportage.
Periodiek sparringsgesprek Presentatie en bespreking van standaard (tussentijdse) rapportage. 1 1 4 4
Rolling liquiditeitsprognose per kwartaal Integraal en diepgaand inzicht in de liquiditeit over een periode van 12 weken door een automatische koppeling met de boekhouding.
BTW aangifte per kwartaal Periodieke aangifte per kwartaal.
VpB aangifte Inclusief controle/aanpassen aanslagen.
IB aangifte Op basis van vooraf ingevulde aangifte (VIA).
(Beknopte) jaarrekening met samenstelverklaring Beknopte (standaard) jaarrekening inclusief deponering KvK en notulen AvA.
Prijslijst downloaden

Wij bevelen al onze klanten aan om hun salarisadministratie ook door ons te laten verzorgen. Door de salarisadministratie te koppelen met de boekhouding worden de loonjournaalposten automatisch in de boekhouding gezet. Hierdoor krijg jij realtime inzicht en kunnen wij je optimaal adviseren over wet-en regelgeving die beide domeinen raakt (bijv. de werkkostenregeling).

Onze klantspecifieke oplossingen

Voer jij de administratie in een ander pakket dan Exact Online en kan/wil jij geen gebruik maken van onze standaard verwerkingsstraat? Geen probleem. Wij hebben veel affiniteit met data standaardisatie en realtime integraties van systemen. Ongeacht de herkomst van je data en hoe ze in jouw boekhouding worden gepresenteerd, wij converteren alles naar een standaard, uniform rekeningstelsel: het Referentie Grootboekschema (RGS). Op deze manier kan je gewoon gebruik blijven maken van het boekhoudpakket wat je gewend bent en kunnen wij onze reguliere compliance dienstverlening (jaarrekening, fiscale aangiften, salarisadministratie) efficient verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prijsafspraak op maat te maken.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een pakket of wil je meer informatie over de prijzen?

Richard Smid