Onze diensten | Het verhaal achter jouw cijfers | 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Onze diensten

Het produceren van een jaarrekening, fiscale aangifte of loonstrook draait om snelheid, nauwkeurigheid en een competitief tarief. Werkzaamheden die voor jou als ondernemer noodzakelijk zijn. Bij 216 kijken we verder. Wij willen naast de standaard werkzaamheden, toegevoegde waarde bieden. Een goede relatie, analyses en proactief advies over zaken waar je als ondernemer echt wakker van ligt. Dat doen we door inzichten op basis van real-time informatie. Inzichten die een voelbare impact kunnen hebben op een bedrijf. Bij 216 zetten wij in op vergaande digitalisering en technologie om ons businessmodel te verbeteren. Dit stelt ons in staat om de standaard werkzaamheden efficiënt uit te voeren waardoor we meer tijd over houden voor jou.

  • Betrouwbare cijfers, iedere maand opnieuw
  • Persoonlijke, professionele ondersteuning
  • Proactief advies om jouw bedrijf te laten groeien

Richard Smid

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Welke uitdaging ga je met ons aan?

Ik wil mijn boekhouding en jaarrekening uitbesteden

Ik zoek ondersteuning bij de administratie en personeelsbeleid

Ik ben op zoek naar belastingadvies en geoptimaliseerde aangiften

Ik wil hulp bij het waarmaken van mijn zakelijke en persoonlijke ambities

Ik wil advies over uitbreiden naar het buitenland

Zo pakken we het aan

Een digitale verwerking van de boekhouding, aangedreven door technologie.

We synchroniseren met je boekhoudpakket zoals Exact Online en controleren ons werk twee keer. Onze software categoriseert en identificeert boekingen automatisch, en onze financiële experts beoordelen en passen waar nodig de boekhouding aan. Het resultaat? Maandelijkse financiële overzichten die gemakkelijk te begrijpen zijn en die cijfers bevatten die ertoe doen, zodat jij zonder zorgen aan het werk kunt gaan.

Een persoonlijke expert die jouw bedrijf door en door kent.

Krijg de volledige ondersteuning die jouw bedrijf nodig heeft. Met onze dienstverlening helpen wij jou aan al jouw statutaire verplichtingen te voldoen en worden de salarissen van jouw medewerkers iedere maand zonder fouten betaald. Hulp nodig bij het opstellen van budgetten, verkrijgen van inzage in toekomstige kasstromen of debiteurenbeheer? We bieden deze en andere aanvullende services om je te helpen slimme zakelijke beslissingen te nemen op basis van jouw cijfers.

Proactief advies met behulp van financiële data en technologie.

Ondernemers hebben ondersteuning nodig. En om jouw ambities waar te maken, helpen wij jou om te laveren tussen risico’s én om nieuwe kansen te creëren. Gewapend met realtime financiële data, snelle en accurate on demand rapportages en een diepgaande kennis van onze cliënten kunnen we snel en proactief handelen. Zo zijn wij in staat om unieke oplossingen te bieden voor problemen en mogelijke kansen aan te wijzen.

Benieuwd naar onze prijzen?

We zijn transparant in onze prijzen, geen verrassingen achteraf. Onze vier pakketten zijn gebaseerd op onze data-driven werkwijze. Jij bepaalt welk pakket bij jou past.

Altijd inzicht in de meest recente financiële situatie van jouw bedrijf

Bereik een goed georganiseerde administratie in 8 simpele stappen.

We zitten gewoon bij jou om de hoek

Met onze zeven vestigingen door heel Nederland, vind je altijd een accountantskantoor bij jou in de buurt. Neem contact met ons op via de telefoon (088-9955216)mail of kom langs voor een goede kop koffie.

Goed advies nodig?

Benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf het verschil gaan maken? Vul je gegevens in, dan neem ik binnen één werkdag contact met je op.