216 accountants

Onze diensten

Wij verzorgen net als elk ander kantoor de inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, jaarrekening en de salarisadministratie. De standaard werkzaamheden zeg maar. Klanten verwachten echter steeds meer een moderne en digitale dienstverlening en eisen van hun accountant meer toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde is echter niet te vinden in de standaard werkzaamheden en vereist dus een nieuwe rol van ons als accountant.

Bij 216 zetten wij in op vergaande digitalisering en technologie om ons business model te verbeteren. Dit stelt ons in staat om de standaard werkzaamheden efficiënt uit te voeren waardoor we meer tijd over houden om proactief te adviseren. Bij 216 krijg je advies waar je als ondernemer echt iets mee kan. Over dingen waar je ’s nachts van wakker ligt, over ambities en dromen die je waar wilt maken voor je met pensioen gaat. Over de financiële balans tussen werk en privé. En over issues waar je het bestaan nog niet eens van wist. Kortom: we zijn altijd op zoek naar het verhaal achter jouw cijfers.

Onze transparante prijzen

Bij 216 willen we duidelijk en transparant zijn; geen verrassingen achteraf. Daarom lanceren wij een transparant prijsmodel bestaande uit verschillende prijsmetrieken en prijsniveaus, gebaseerd op onze data-driven werkwijze. Zo weet je waar je aan toe bent en bieden wij een toekomstbestendige propositie.

Contact

Dus ben je op zoek naar een accountantskantoor die helpt om grip op je cijfers te krijgen, real-time inzicht verschaft en proactief adviseert? Met onze acht kantoren zijn we altijd bij je in de buurt.

Wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel jouw vraag via onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.