216 accountants
Accountantskantoor Enschede 216

Accountantskantoor Enschede

Ben je op zoek naar een accountantskantoor in Enschede (daarbuiten ben je natuurlijk ook van harte welkom) met laagdrempelig contact, die verder kijkt dan alleen de cijfers en proactief ondernemers adviseert? Heb je affiniteit met digitalisering? Zoek dan niet verder en maak kennis met 216 Accountants.

216 Accountants Enschede

216 Accountants is een landelijk accountantskantoor met zeven vestigingen door Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij een regionale klantbenadering realiseren. Wij hebben veel ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard accountancy werkzaamheden. Door onze data-driven systemen hoeven wij, in tegenstelling tot veel traditionele accountantskantoren, onze prioriteit niet enkel te richten op het afronden van de jaarrekening, maar houden wij tijd over om een antwoord te formuleren op de veelvoorkomende vraag van ondernemers: Hoe sta ik er nu voor en waar ga ik heen?

Sebastiaan Spenkelink
Vestigingsleider Enschede
spenkelink.sebastiaan@216.nl

“Na mijn studie Bedrijfseconomie op de Saxion Hogeschool ben ik mijn loopbaan gestart als Trainee Accountancy bij KPMG. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd bij Markus Verbeek met de opleiding Accountant Administratieconsulent (AA) waarna ik in 2007 ben ingeschreven als AA. In de jaren bij KPMG heb ik bij vele ondernemingen in de keuken mogen kijken en heb de keuze gemaakt om mij verder te specialiseren in het MKB. Ik heb mij bij KPMG mogen ontwikkelen tot de functie van Senior Manager. In 2015 zijn wij verder gegaan onder de naam 216 Accountants en stellen wij de ondernemer centraal door bewust al onze klanten multidisciplinair te bedienen. Kenmerken van mij zijn accuraat, eerlijk en vaktechnisch kundig in het MKB op het gebied van accountancy, financiële administraties en fiscaliteiten.”

Vaktechnisch zeer kundig én efficiënt

Ons team in Enschede bestaat uit circa vijftien enthousiaste (assistent) accountants, fiscalisten en salarisadviseurs en -administrateurs met een sterke focus op de klant. De sleutel van ons succes is dat wij de traditionele dienstverlening, zoals jaarrekeningen, fiscale aangiften en salarisadministraties, vaktechnisch zeer kundig én efficiënt kunnen verzorgen. Wij doen dit door administratieve processen vergaand te standaardiseren en te automatiseren, waardoor wij tijd over houden om ondernemers bij te staan bij zaken waar ze echt wakker van liggen. Ook een CFO-rol op afstand behoort tot het succes van onze vestiging. Ons accountantskantoor in Enschede bedient een brede klantenportefeuille met verschillende soorten ondernemingen actief binnen IT, groothandel en industrie, verhuur van onroerende en roerende zaken, bouw en bouw gerelateerde ondernemingen, gezondheids- en welzijnszorg alsmede zakelijke dienstverlening. Op het gebied van salarisadministraties en -advisering doen wij dit voor allerlei kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Vestigingen 216 Accountants

In Overijssel hebben wij naast ons accountantskantoor in Enschede ook een vestiging in Zwolle waar wij veel mee samen werken. In totaal zijn er 7 vestigingen door heel Nederland. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact accountantskantoor Enschede

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955404)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.