216 accountants

Onze slimme tools

Data standaardisatie

Wij hebben veel affiniteit met data standaardisatie en realtime integraties van systemen. Ongeacht de herkomst van je data of hoe ze in de originele bron worden gepresenteerd, wij converteren alles naar een standaard, uniform rekeningstelsel: Referentie Grootboekschema (RGS). Het enige dat wij onze klanten vragen is te werken met boekhoudsoftware welke RGS ready is, zoals Exact Online of Informer.

Facturen

Klanten leveren hun inkoopfacturen digitaal aan via slimme scan en herken software. Op deze manier worden de facturen automatisch juist geboekt in de boekhouding. Hierdoor houden we de boekhouding altijd actueel. Ook omdat wij de boekhouding digitaal koppelen aan jouw bank en salarisadministratie. En wil je jouw facturen sneller en eenvoudiger betaald krijgen? Ook hier gebruiken wij een slimme tool voor om je debiteurenbeheer vergaand te automatiseren.

Digitaal samenwerken

Datakwaliteit in de bron staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom belangrijk om de kwaliteit van de boekhouding periodiek te controleren en correcties, waar nodig, direct door te voeren. Dit vereist een efficiënte manier van samenwerking met onze klanten. Wij doen dit via een financieel platform waarop alle communicatie, bestanden en data van klanten wordt gedeeld. Is er een vraag, dan wordt die binnen het dossier gesteld. Zo hebben beide partijen meteen de juiste context voor zich, krijgen ze de vraag direct door en voorkomen wij eindeloze e-mailwisselingen. Bijkomend voordeel is dat wij samen al ontzettend veel voorbereidend werk doen voor de jaarrekening.

Actuele financiële inzichten

Doordat we je actuele financiële data zo bij de hand hebben kunnen we eenvoudig diepgaande financiële inzichten produceren, door het jaar heen, en geven wij je onmiddellijk toegang tot de belangrijkste financiële informatie en het advies dat je als ondernemer nodig hebt.

Digitale klantportal

En last but not least, het aanleveren van financiële data aan bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel en/of de Belastingdienst gebeurt bij ons uiteraard ook volledig digitaal via ons digitale klantportal.

 

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.