Klantcase Interview Gwendolyn Loosbroek (Senior) | 216

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Gwendolyn Loosbroek aan het woord

“Ik ben trots op ons team en vind het super om hierbij te mogen horen. ”

– Gwendolyn Loosbroek

Stel jezelf even kort voor, wat is je rol en wat zijn je verantwoordelijkheden?
Mijn naam is Gwendolyn Loosbroek, ik ben sinds 1 maart 2021 werkzaam als salarisadministrateur bij 216 op de vestiging Den Haag. Vanuit mijn rol als salarisadministrateur houd ik mij bezig met allerlei aspecten op het gebied van de salarisadministratie.

Wat is er volgens jou belangrijk vandaag voor de cliënt?
Voor onze klanten is betrokkenheid, persoonlijk contact, meedenken en de tijd nemen belangrijk. Maar ook goedlopende (automatiserings)processen en het tijdig informeren met het oog op de nieuwe wetgeving staan hoog in het vaandel. De klant heeft behoefte aan het bespreken waar de mogelijkheden liggen voor verdere ontwikkeling en verbetering in de processen.

Wat maakt de dienstverlening van 216 volgens jou zo sterk?
Wij maken slim gebruik van onze (salaris)systemen en beschikbare softwareprogramma’s. Door het directe contact met de klant bespreken wij proactief welke zaken efficiënter kunnen en/of de mogelijkheden qua automatisering.

Daarbij hebben wij veelvuldig onderling overleg. Dit is met zowel de directe salariscollega’s als met de collega’s van de verschillende vestigingen. Hierdoor delen wij onze vakkennis en houden wij elkaar goed op de hoogte van de dagelijkse processen op de diverse afdelingen en is de betrokkenheid onderling groot.

Hoe zou je de onderlinge samenwerking binnen 216 omschrijven?
De onderlinge samenwerking binnen 216 is goed en gezellig, een prettige sfeer met korte lijnen, ook tussen de diverse vestigingen. Hulpvaardig over en weer, met zeker gelegenheid voor een lolletje op zijn tijd.

Wat vind je het leukste/beste aan werken bij 216?
Het leukste/beste aan het werken bij 216 is voor mij het (salaris)team waar ik deel van uit maak. Er is onderling veel kennis en in combinatie met een gezonde dosis werklust gaan we met elkaar de maandelijkse deadlines aan voor en samen met onze klanten. Door met elkaar te sparren en gebruik te maken van onze data-driven manier van werken houden wij elkaar onderling scherp en op de hoogte van diverse ontwikkelingen.

Ik ben trots op ons team en vind het super om hierbij te mogen horen. Bij ons is er verbondenheid en enthousiasme en zijn er prettige collega’s waar je altijd bij terecht kan.