Klantcase DVT beveiliging - 216

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

DVT beveiliging

“Er wordt tijd voor je gemaakt en je hebt snel antwoord op je vragen”

DVT Beveiliging BV is sinds 2004 gespecialiseerd in het creëren van complete oplossingen op het gebied van communicatiesystemen, domotica, camera-observatie, inbraak-, brandmeld- en ontruimingsystemen.

216 Accountants helpt DVT bij het verzorgen van de jaarrekening, maar zij adviseren ook bij complexe vraagstukken, controleren de boekhouding en verzorgen de salarisadministratie.

Korte lijntjes

De samenwerking tussen 216 Accountants en DVT verloopt via korte lijntjes. Jan de Vries (directeur): “Er wordt tijd voor je gemaakt en je hebt snel antwoord op je vragen. Dat past perfect binnen het no-nonsens beleid van DVT Beveiliging BV.

We hebben één contactpersoon die je rechtstreeks kunt bereiken, wel zo makkelijk.”

De klant centraal

“Het leveren van diverse producten is één, maar onze meerwaarde ligt vooral in het feit dat wij een zo optimaal mogelijke oplossing aan onze klanten kunnen bieden. Deskundig, flexibel en innovatief! Deze punten zien wij terug bij 216 Accountants en dat maakt dat de samenwerking heel erg prettig verloopt.”

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.