Klantcase Gunneman IMO - 216 Accountants - Data Driven accountancy

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Gunneman IMO

“Mede dankzij 216 zijn we nu klaar voor de toekomst”

Gunneman IMO is leverancier van robuuste en veilige elektrotechnische oplossingen en verlichting die bestand zijn tegen veel eisende en zelfs de meest extreme omstandigheden.

Gunneman IMO kent 216 Accountants al vanaf het begin, waarbij 216 in het begin alleen de accountantscontrole voor Gunneman IMO op zich nam. Later is daar de loonadministratie bij gekomen.

Gunneman IMO heeft een ambitieuze groeistrategie en daarbij hoort ook het verder automatiseren en verbeteren van de processen en het verhogen van het opleidingsniveau in de organisatie.

‘Belangrijkste vraagstuk voor ons was; Hoe komen we van traditionele controlling met gegevens uit het verleden naar een proactieve moderne controlling met analyses in de toekomst’. Hierbij is er een splitsing gemaakt tussen strategische en operationele controlling.

Het strategische deel is in de flexibele schaal ondergebracht, net als de aansturing van het operationele deel. Deze aansturing valt nu naar volle tevredenheid onder de verantwoordelijkheid van Borislava van 216 Accountants.

Verder heeft Gunneman IMO een grote en belangrijke stap gemaakt in automatisering. Ook in dit proces en bij het verbeteren van processen heeft Borislava een belangrijke sturende en ondersteunende rol gespeeld.

‘Mede dankzij 216 zijn we nu klaar voor de toekomst, wat ook nodig is om onze groeidoelstellingen in onze uitdagende en snel veranderende markt te realiseren’.

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.