Klantcase Interview Henri Hazeleger (Senior) | 216

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Henri Hazeleger aan het woord

“Ik vind het belangrijk dat 216 durft om te innoveren op het gebied van automatisering.”

– Henri Hazeleger

Stel jezelf even kort voor, wat is je rol en wat zijn je verantwoordelijkheden?
Ik ben Henri Hazeleger en ik werk sinds januari 2021 als senior accountant bij 216 op onze vestiging in Zwolle.

Wat is er volgens jou belangrijk vandaag voor de cliënt? Wat verwachten zij vandaag van hun accountant?
Naast het feit dat onze klanten verwachten dat wij een goede kennis hebben van de (fiscale) wet- en regelgeving om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen voor de belastingdienst, banken en andere stakeholders verwachten zij uiteraard ook van hun accountant dat zij goede financiële en fiscale adviezen krijgen.

Wat maakt de dienstverlening van 216 volgens jou zo sterk?
Bij 216 maken wij dit mogelijk doordat wij ernaar streven om samen met de klant een juiste en tijdige financiële informatievoorziening in te richten. Dit doen wij door zo slim mogelijk gebruik te maken van de beschikbare automatiseringstools en softwareprogramma’s, die uiteraard ook bij de klant moeten passen. Op deze manier kunnen wij als team vanuit 216 zorgen dat onze klanten, uiteraard voldoen aan de wet- en regelgeving, maar nog belangrijker is dat zij altijd een tijdig inzicht hebben in de financiële situatie waardoor wij proactief in gesprek kunnen om hem of haar te ondersteunen en te adviseren.

Hoe zou je de onderlinge samenwerking binnen 216 omschrijven?
Binnen 216 is er een leuke, open en collegiale werksfeer, waarbij het belangrijk is om als team je klanten te kunnen ondersteunen op alle gebieden. Dit doe ik niet alleen met de collega’s op onze eigen vestiging, maar ook met de collega’s van de andere vestigingen.

Wat vind je het leukste/beste aan werken bij 216?
De werksfeer is natuurlijk het belangrijkste en dit vind ik ook leukste aan het werken bij 216. Maar hiernaast vind ik het persoonlijk ook belangrijk dat 216 durft om te innoveren op het gebied van automatisering. Dit wordt gedaan door alle trends te volgen op dit gebied, maar dit niet alleen want deze tools worden aan ons of aan de klanten ter beschikking gesteld zodat we dit samen kunnen gebruiken om onze werkzaamheden efficiënter en leuker kunnen uitvoeren, waardoor wij weer meer tijd overhouden voor het persoonlijk contact. Dat is voor mij het belangrijkste aspect aan data driven accountancy.