Klantcase Luperci | 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Luperci

“Het is een partij die ondernemers écht begrijpt. Zij kijken samen met ons: welke oplossing past het best en hoe maken we dat werkbaar?”

In 2015 begonnen Teyler Padberg en Herman Insinger het bedrijf Farm Brothers (biologisch koekjesmerk). Biologisch én lekker eten voor een goede prijs op de kaart zetten, was het doel. Na jaren van groei en het veroveren van de biologische markt, wilden de Amsterdamse ondernemers terug naar de basis: vanuit een duurzame gedachte waarde toevoegen aan de voedselindustrie. Hun nieuwe bedrijf Luperci koopt duurzame ingrediënten in, produceert koekjes op maat en levert deze aan de chocolade industrie.   

Na jaren samenwerking vanuit Farm Brothers, heeft Teyler geen moment getwijfeld om te switchen van accountant. ‘’216 Accountants weet wat onze ambities zijn en waar we naar toe willen. We weten precies wat we aan elkaar hebben’’, vertelt Teyler. ‘’Luperci staat nog in de kinderschoenen, dat vraagt om een andere dienstverlening. Op dit moment helpen ze ons met de financiële inrichting en administratie van ons nieuwe bedrijf. We beginnen klein, maar de ambitie is om snel te groeien. We weten dat 216 Accountants met ons mee kan groeien, en ons bij elke volgende stap kan faciliteren. Of het nou gaat om complexe vragen over wetgeving, advies over de bedrijfsstructuur of snel en duidelijk inzicht in onze cijfers. Zij geven ons advies waar we altijd mee vooruit kunnen’’.

‘’Het prettige aan de samenwerking met 216 Accountants vind ik de communicatie. Het contact is kort, persoonlijk en deskundig. Over uiteenlopende vragen krijgen we altijd goed advies, in normale taal. Ze maken het niet ingewikkeld, terwijl de vraag soms wel complex is. Het is een partij die ondernemers écht begrijpt. Zij kijken samen met ons: hoe maken we dit werkbaar? Dat is een ondernemersgedachte. Dat maakt ze voor een accountantsbedrijf heel uniek. Wat ons betreft echt onderscheidend in deze branche’’.

Toen Teyler in 2018 voor Farm Brothers op zoek ging naar een nieuw accountantskantoor in Breda, kwam 216 Accountants op zijn pad. Teyler vertelt over het moment dat ze elkaar leerden kennen: ‘’We zochten een accountant die samen met ons een grote stap kon maken. Zowel in omzetgroei, de complexiteit van verschillende btw-stromen en de manier van rapporteren. Jeroen van der Krabben (216 Accountants) begreep ons verhaal. We hadden direct een klik. Na al die jaren kunnen we nog steeds met elkaar lezen en schrijven. Ik raad iedereen een accountant aan waarmee je op die manier kunt schakelen.’’

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.