Klantcase Sprinklr | 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Sprinklr

“216 Accountants kijkt echt naar ons bedrijf, in plaats van naar de boekhouding. Ze zijn betrokken, denken met ons mee en geven proactief advies.”

Sprinklr is een webshop voor biologische tuinplanten en duurzame kamerplanten. Sprinklr strijd voor een groter aandeel biologische kweek en een groene omgeving voor iedereen. Het bedrijf heeft een grote groei doorgemaakt, en zocht een accountant die met ze mee kon groeien.

Als (mede) oprichter van Sprinklr, zocht Suzanne van Straaten een accountantskantoor in Amsterdam waarmee ze snel en toegankelijk kon schakelen. Zodat de lijnen kort blijven en er grip komt op de cijfers. ‘’Je hebt als ondernemer niet genoeg expertise om te beoordelen of je accountant het juiste werk doet, tegen de juiste prijs. Je moet op je accountant kunnen vertrouwen. Bij 216 Accountants kreeg ik direct een goed gevoel. De offerte was transparant en overzichtelijk, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie was helder, snel en duidelijk. Precies waar we naar zochten’’, vertelt Suzanne. ‘’Inmiddels zijn we helemaal on board. We kunnen snel met elkaar schakelen en ze hebben alles goed op orde. Daarnaast denken ze echt met ons mee. Ze geven suggesties, stellen goede vragen en geven bijvoorbeeld proactief advies over pensioen. 216 Accountants kijkt echt naar ons bedrijf, in plaats van alleen naar de boekhouding en salarisadministratie. Ze zijn echt persoonlijk betrokken bij ons.’’

Suzanne is erg tevreden over de samenwerking, net als over de werkwijze en dienstverlening. ‘’De digitale werkwijze sluit volledig aan op onze webshop. Alles is naadloos aan elkaar gekoppeld. We hebben zelf geen finance afdeling in huis, omdat 216 Accountants ons volledig kan ontzorgen. Zij zorgen voor het complete plaatje, zodat ik de juiste analyses kan maken. Door die digitale werkwijze, verzetten ze meer werk in minder tijd. Dat werkt heel efficiënt. Zo houden we tijd over om te kijken naar de uitzonderingen of ingewikkelde vraagstukken. Dat geeft ons écht inzicht. En als ik ergens niet uitkom, hebben ze altijd een snelle en goede oplossing. Ze maken het eerder simpeler voor ons, dan ingewikkeld. En voor dat alles betalen we een hele eerlijke prijs.’’

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.