Alle personeels-gegevens op één veilige plek - 216

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants
Blogs

Alle personeelsgegevens op één veilige plek

Het volgende is waarschijnlijk heel herkenbaar: je neemt nieuw personeel in dienst en vraagt gegevens uit, maar niet alles wordt volledig of juist aangeleverd. En dat terwijl je contracten moet opmaken, salariswijzigingen moet doorvoeren, arbeidsvoorwaarden en opleidingen moet regelen. Belangrijk dus om alles goed te regelen. 216 Accountants biedt hiervoor de oplossing.

Accountantskantoor Zwolle - Henk ten Hove

Advies van onze accountants nodig over personeelszaken?

Henk ten Hove

Bij onze dienstverlening op HR-gebied draait het om personeel. Want niets is belangrijker dan het hebben van tevreden personeel. Maar natuurlijk draait het ook om het goed regelen van alle administratieve verplichtingen en daarmee ook het voldoen aan de AVG-wetgeving. Informatie van personeel is uiterst vertrouwelijk en daar wil je als werkgever geen omkijken naar hebben. Wij gaan hier samen met jou mee aan de slag.

216 staat voor datagedreven werken, voor optimalisering en digitale processen. Wij bieden drie pakketten waarbij tegen een vast tarief per maand (afhankelijk van het aantal personeelsleden) de dienst HR-Basis, HR-Focus of HR-Inzicht kan worden afgenomen. Hierdoor wordt samenwerken een eenvoudige zaak.

Geen onveilige mailwisselingen

De nieuwe werknemer krijgt de uitnodiging om gegevens digitaal aan te leveren. Onvolledige of onjuiste gegevens worden niet geaccepteerd door het systeem. De nieuwe werknemer kan daarnaast een kopie van het ID-Bewijs en Verklaring Loonheffingen uploaden. Na het insturen van de gegevens vul je als werkgever de datum van de indiensttreding, het salaris en de afgesproken uren in en met één druk op de knop wordt de arbeidsovereenkomst digitaal aangeboden ter ondertekening. Geen onveilige mailwisselingen met kans op datalekken meer.
Werknemersgegevens worden op de juiste plek bewaard in het digitale werknemersdossier, waar ook de salarisspecificatie wordt geplaatst en aan het einde van het jaar de jaaropgaaf. Daarmee zijn de gegevens op één centrale plaats vastgelegd en altijd inzichtelijk voor de werknemer. Gaat de werknemer ooit uit dienst, dan signaleert het systeem op de AVG-datum welke gegevens verwijderd moeten worden.
Voor jou als werkgever daarnaast het voordeel dat je tijd bespaart, maar vooral professioneel overkomt bij het personeel.
216 onderhoudt, signaleert, adviseert en komt ook regelmatig op bezoek om de voortgang te bepreken. Lastige dossiers? Geen probleem! 216 pakt deze samen met je op. Meer weten? Maak een afspraak voor een demo of om de mogelijkheden te bespreken.

We zitten gewoon bij jou om de hoek

Met onze zeven vestigingen door heel Nederland, vind je altijd een accountantskantoor bij jou in de buurt. Neem contact met ons op via de telefoon (088-9955216)mail of kom langs voor een goede kop koffie.

Goed advies nodig?

Benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf het verschil gaan maken? Vul je gegevens in, dan neem ik binnen één werkdag contact met je op.