Geen uitdaging meer in je vak? - 216 Accountants

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants
Blogs

Geen uitdaging meer in je vak?

Ervaar je geen uitdaging meer in je vak? 216 Accountants zoekt uitdagers, die onze sector willen veranderen!

We leven meer en meer in een belevingseconomie. Als accountancy dienstverlener ontwikkelt ook 216 Accountants zich in die richting. Met innovatieve en datagedreven klantoplossingen ligt de focus veel meer op het realiseren van customer experience. Dit heeft als gevolg dat wij afscheid nemen van traditionele werkgewoontes en de kans bieden aan mensen van buiten de accountancy om toe te treden als nieuwe collega bij 216 Accountants.

Personal branding: jouw succes is onze drive!

Iedereen heeft unieke kwaliteiten. Dat is zeker. Maar hoe gaan werkgevers hiermee om? Als werkgever willen wij graag onze mensen laten opbloeien in een plezierige innovatieve en flexibele werkomgeving, waarbij wij voldoende kansen bieden om jouw competenties te verbeteren. Dit is voor ons, als onze collega’s een zekere uitdaging. Omdat wij werken aan het veranderingsproces wordt er veel van onze mensen gevraagd, maar wij gaan deze uitdaging niet uit de weg! Juist de mens zorgt voor de verandering en technologie is slechts een tool om daar te komen. Onze collega’s zetten zich dagelijks in voor deze verandering en ontwikkelen daarmee een sterke personal branding. Zij geven 216 Accountants kracht en hun succes is onze drive!

Data gedreven diensten en meer focus op hospitality bij onze diensten

Aandacht en een luisterend oor, dat is wat ondernemers waarderen in deze moeilijke tijden. Maar hebben wij hier de tijd voor als dienstverlener? Door digitalisering zou er meer tijd moeten vrijkomen, maar het tegendeel is waar in onze sector. Er is een hoge werkdruk en er zijn te weinig mensen. Ook bij 216 Accountants ervaren wij dit. Maar wij willen bouwers en uitdagers met focus op klantbeleving. Om die reden zijn wij op zoek naar talent met gevoel voor cijfers maar daarnaast ook een andere kwaliteit in huis hebben: klantgerichtheid.

216 staat voor een nieuwe start

De meeste mensen vragen nog steeds, waar 216 (twee-één-zes) voor staat. De beste uitleg is nog steeds, dat 21 juni (21-6) staat voor de start van de zomer is. Lange dagen en veel zon, dat zorgt voor energie, creativiteit en motivatie. Voor velen is de vakantie het moment om na te denken over je toekomst. Wie weet zorgt een frisse start voor een nieuwe uitdaging!

216 Accountants heeft al een zekere nationale en internationale status in de sector. Als aanjager van innovatieve ontwikkelingen in de accountancy sector zijn wij geen onbekende. Wij geloven ook in personal branding, want jouw succes is onze drive! En samen veranderen wij de sector en verbeteren we de klantbeleving. Om ondernemend Nederland zowel digitaal als persoonlijk te ondersteunen.

Wij staan ook open voor mensen vanuit andere sectoren met enige cijfermatige kwaliteiten & hospitality vaardigheden. Bijvoorbeeld mensen die een opleiding hebben gevolgd aan de hogere hotelschool.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur een open sollicitatie of reageer op één van onze vacatures.