216 accountants

Fiscaal advies

Er is geen ondernemer die graag belasting betaald. Omdat je je geld liever weer in je bedrijf investeert bijvoorbeeld. Toch betalen we in Nederland allemaal belasting. Daar betalen we wegen, zorg en onderwijs van. Als ondernemer betaal je daar natuurlijk ook (graag of niet graag) aan mee, maar hoeveel precies, heb je ook nog een beetje zelf in de hand.

 

Specialistische kennis

Door slim te investeren, goed gebruik te maken van de wettelijke regelingen, kortingen en subsidies, kun je er op een slimme, legale manier voor zorgen dat je belastingdruk niet te hoog wordt. Onze specialisten weten alle ins en outs van de wet en staan te popelen om je daarbij te helpen. We optimaliseren je aangiften en geven je proactief advies over het maken van de beste fiscale keuzes voor je bedrijf. Zo weet je zeker dat je aangiften nu en in de toekomst altijd tot in de puntjes verzorgd zijn en, belangrijker nog, helemaal op maat van het succes van je onderneming.

 

Contact

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955216)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.