Klantcase Interview Giovanni Gladdines (Junior) | 216

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Giovanni Gladdines aan het woord

“Als junior ben ik vrijwel gelijk volledig zelfstandig aan de slag gegaan met de vrijheid en verantwoordelijkheden om zelf mijn dag in te richten.”

– Giovanni Gladdines

Stel jezelf even kort voor, wat is je rol en wat zijn je verantwoordelijkheden?
Mijn naam is Giovanni Gladdines en ik assisteer kantoor Breda als (Junior) Assistent Accountant waarbij ik vooral bezig ben met het opstellen van jaarrekeningen zodat deze gereviewd en doorgestuurd kunnen worden naar onze leuke klanten!

Wat is er volgens jou belangrijk vandaag voor de cliënt? Wat verwachten zij vandaag van hun accountant?
Voor de klant is het belangrijk om ten alle tijden te weten wat er speelt binnen zijn/haar administratie. Om dit mogelijk te kunnen maken houden wij een nauwe band met onze klanten zodat wij als 216 altijd op de hoogte zijn van de huidige gebeurtenissen.

Wat maakt de dienstverlening van 216 volgens jou zo sterk?
Vaak wordt er bij een accountant gedacht aan iemand die alleen maar achter een bureau zit en administraties bijwerkt, wij van 216 denken al lang niet meer zo en zijn voornamelijk bezig met het vooruitdenken samen met onze klanten ten behoeve van de voorzetting van haar onderneming. Hierbij komen altijd unieke vraagstukken naar voren die wij met beide handen aanpakken. Hierdoor wordt onze kennis op basis van het verlenen van advies groter en maakt iedere werkdag anders.

 

Hoe zou je de onderlinge samenwerking binnen 216 omschrijven?
Een enthousiast team waarbij we elkaar altijd om raad kunnen vragen wanneer er onduidelijkheden zijn, waarbij we ook gewoon kunnen binnen lopen bij de tekenend accountant om dit bespreekbaar te maken.

Wat vind je het leukste aan werken bij 216?
Het feit dat alles bespreekbaar is vind ik een van de leukste redenen van het werken bij 216, daarnaast ben ik als junior vrijwel gelijk volledig zelfstandig aan de slag gegaan met de vrijheid en verantwoordelijkheden om zelf mijn dag in te richten. Dit komt tegoeden voor de kwaliteit van de werkzaamheden die wij als accountantskantoor leveren en maakt 216 een van de uniekste kantoren van Nederland!