Klantcase Interview Melise Ozbay (Junior) | 216

Samen kijken naar de mogelijkheden? Bel ons telefoonnummer 088-9955216

Werken bij Klantportaal
216 accountants

Melise Ozbay aan het woord

“Wat ik het leukste vind aan mijn werk bij 216 is het verrichten van diverse werkzaamheden, de uitdagingen die je mee krijgt en de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen. De prettige werksfeer stimuleert mij in het verrichten van mijn werkzaamheden.”

– Melise Ozbay

Stel jezelf even kort voor, wat is je rol en wat zijn je verantwoordelijkheden?
Mijn naam is Melise Ozbay en ik ben werkzaam als Administratief Medewerker in Zwolle. Ik houd mij bezig met verwerken van de administraties en het opstellen van maandrapportages en de betalingen. Ook houd ik mij bezig met de aangifte omzetbelasting en de voorbereidingen van de jaarrekeningen.

Wat is er volgens jou belangrijk vandaag voor de cliënt? Wat verwachten zij vandaag van hun accountant?
Voor de cliënt is het van belang dat zij dagelijks, dan wel wekelijks, een overzicht krijgen omtrent hun financiële administratie. Wanneer de cliënt onduidelijkheden ervaart of kampt met specifieke vragen, dan is het onze taak als 216 om de cliënt te voorzien van een duidelijke reactie binnen een korte reactietijd.

Wat maakt de dienstverlening van 216 volgens jou zo sterk?
Wij zijn een innovatief accountantskantoor waarbij de cliënt kan rekenen op professionele hulp en deskundig advies. De cliënt wenst een duidelijk overzicht en daarmee inzicht te krijgen in zijn financiën. 216 biedt deze dienstverlening aan met verschillende pakketten.

Hoe zou je de onderlinge samenwerking binnen 216 omschrijven?
De onderlinge samenwerking binnen 216 ervaar ik als zeer prettig. Het team steunt elkaar en helpt elkaar wanneer dat nodig is. De prettige werksfeer stimuleert mij in het verrichten van mijn werkzaamheden. 

Wat vind je het leukste/beste aan werken bij 216?
Wat ik het leukste vind aan mijn werk bij 216 is het verrichten van diverse werkzaamheden, de uitdagingen die je mee krijgt en de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast werk je in het leukste team.