216 accountants

216 Bedrijfsadvies

Meer dan cijfers…..

Wij gaan je helpen met het opstellen van een goed financieel toekomstplan. Zowel voor je onderneming als voor jou privé. En als je wilt, helpen we je ook nog om het daadwerkelijk uit te voeren. We stellen jou en je optimale financiële balans centraal, zodat je altijd alle informatie krijgt die je nodig hebt voor nu en jouw toekomst.

Financieringsadvies

Er zijn tegenwoordig veel financieringsmogelijkheden, maar welke financiering past nu het beste bij jou en jouw onderneming(en).  

De 216 adviseur helpt je bij het beantwoorden van deze vraag. Wij adviseren welke financiering het beste bij jou en jouw onderneming(en) past en optimaliseren jouw financieringsstructuur. Als we gezamenlijk bepaald hebben welke financiering het beste bij jou en jouw onderneming(en) past verzorgen wij de begeleiding bij jouw financieringsaanvragen.

Voor meer informatie en klantcases klik hier Lees meer

Bedrijfsbegeleiding

Als ondernemer wil je het liefst bezig zijn met ondernemen en leef je in de waan van de dag. Soms sta je voor een niet-alledaags vraagstuk of een uitdaging. Moet er snel worden ingespeeld op veranderende marktomstandigheden? Heeft jouw onderneming de juiste strategie? Is er onvoldoende werkkapitaal voor groei? Is de managementinformatie voor verbetering vatbaar? Is jouw organisatie nog effectief en efficiënt ingericht? 

Wij helpen je daar graag bij. Wij geven je inzicht in de financiële situatie (omzet, kosten en liquiditeit) en informatie over voor jou belangrijke onderwerpen die jij kunt gebruiken om de onderneming te sturen. Wij ondersteunen en faciliteren jou om bovenstaande vragen te kunnen beantwoorden zodat jij datgene kan doen waar je goed in bent.

Voor meer informatie en klantcases klik hier Lees meer

Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht 

De aan- en verkoop van een onderneming is een niet alledaags iets voor jou en je onderneming. Deze trajecten vragen de nodige tijd en voorbereiding.  Bij een bedrijfsoverdracht spelen onder andere juridische, fiscale, financiële en emotionele aspecten een rol.  

We helpen je graag bij fusies en overnames, zowel in koop-, als verkooptrajecten. Verder adviseren en ondersteunen we je bij waarderingsvraagstukken en due diligence trajecten.

Voor meer informatie en klantcases klik hier Lees meer

De kans van uw balans

Wij helpen je graag bij het optimaliseren van de kansen in je balans. Normaal gesproken heb je voor die analyse meerdere zakelijke dienstverleners nodig, maar 216 heeft al die specialisten gewoon in huis. Zo brengen we alle kennis bij elkaar en krijg je niet alleen het beste, maar ook een volledig advies.

Ik zocht groeikapitaal

Neem contact met ons op

* Verplichte velden

Verstuur

Misschien vind je dit ook interessant:

Feedback