216 accountants
Accountantskantoor Zwolle 216

Accountantskantoor Zwolle

Kom je vanaf de Veluwe of uit de omgeving van Zwolle en ben je op zoek naar een accountant die jou als mkb ondernemer echt verder kan helpen? Heb je affiniteit met digitalisering en wil jij je onderneming data-driven aansturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

216 Accountants Zwolle

216 Accountants is een landelijk accountantskantoor met zeven vestigingen door Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij een regionale klantbenadering realiseren. Wij hebben veel ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard accountancy werkzaamheden. Door onze data-driven systemen hoeven wij, in tegenstelling tot veel traditionele accountantskantoren, onze prioriteit niet enkel te richten op het afronden van de jaarrekening, maar houden wij tijd over om een antwoord te formuleren op de veelvoorkomende vraag van ondernemers: Hoe sta ik er nu voor en waar ga ik heen?

Henk ten Hove
Vestigingsleider Zwolle
tenhove.henk@216.nl

“Na werkzaam te zijn geweest bij diverse grote en middelgrote accountantskantoren op het vakgebied van Personeels- & Salarisadministratie werd ik in 2015 benaderd om binnen 216 deze dienstverlening Landelijk aan te gaan sturen en te ontwikkelen. De vernieuwende visie op accountancy en HR dienstverlening te samen met de uitdaging om een traditioneel business model te transformeren door middel van automatisering, gaven de doorslag.
Dat waren drie enerverende jaren waar ik vele kilometers door het land gemaakt heb over de vestigingen heen. Per 1 januari 2019 werd ik gevraagd om de vestiging Zwolle aan te sturen en een nieuwe vestiging en team te gaan bouwen. Een super gave uitdaging en dat als niet accountant zijde. Geeft ook maar eens aan hoe de visie van 216 daar in is.”

Diensten

Ons team in Zwolle bestaat inmiddels uit zeven enthousiaste (assistent) accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs en relatiebeheerders met een sterke focus op de klant. De sleutel van ons succes is ons vermogen om administratieve processen vergaand te standaardiseren en automatiseren, waardoor wij tijd over houden om ondernemers bij te staan bij zaken waar ze echt wakker van liggen. Vanuit ons kantoor in Zwolle kijken we met de ondernemer vooruit op het gebied van administratie, BTW en jaarrekening, belastingen (VpB en IB), personeel en salarisadministratie. Ons team in Zwolle bedient een brede klantenbasis en heeft veel ervaring met start-ups en scale-ups binnen de IT sector.

Vestigingen 216 Accountants

In Noord-Oost Nederland hebben wij naast ons accountantskantoor in Zwolle ook een vestiging in Enschede waar wij veel mee samen werken. In totaal zijn er 7 vestigingen in het land. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact accountantskantoor Zwolle

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955407)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.