216 accountants

Accountantskantoor Parkstad

Ondernemend Nederland (MKB); dit is de doelgroep waar 216 Accountants zich op focust. Is jouw onderneming gevestigd in Zuid-Limburg en ben jij op zoek naar een data-driven accountant, fiscalist of all-round adviseur, dan zijn wij een perfecte match.

216 accountants Parkstad

216 Accountants is een landelijk accountantskantoor met 7 vestigingen verspreid door heel Nederland. Op deze manier zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij een regionale klantbenadering realiseren. Wij hebben veel ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard accountancy werkzaamheden. Door onze data-driven systemen hoeven wij, in tegenstelling tot veel traditionele accountantskantoren, onze prioriteit niet enkel te richten op het afronden van de jaarrekening, maar houden wij tijd over om een antwoord te formuleren op de veelvoorkomende vraag van ondernemers: Hoe sta ik er nu voor en waar ga ik heen?

Jeroen van der Krabben
Vestigingsleider Parkstad
vanderkrabben.jeroen@216.nl
+31 6 11881912 

Na mijn studiejaren aan de HEAO Accountancy (Avans Breda) startte ik mijn loopbaan in de gemengde MKB praktijk bij Ernst & Young accountants in Rotterdam. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het controleren van jaarrekeningen bij grotere bedrijven en eveneens het samenstellen van de jaarcijfers van ondernemingen binnen het Midden en Klein bedrijf (MKB).

In de jaren daarna heb ik me volledig gericht op het begeleiden van bedrijven binnen het MKB en hun ondernemers in privé. Ik word ook enthousiast van een samenwerking met ondernemers die hun organisatie beter willen organiseren en hun bedrijf willen laten groeien. Door toepassing van automatisering en digitalisering van bedrijfsprocessen krijg je als ondernemer meer grip op je onderneming en geeft dit ook inzicht waar verbeteringen mogelijk zijn. Periodiek overleg tussen ondernemer en accountant over de ontwikkelingen binnen en van het bedrijf, ervaar ik als erg positief.

Automatisering en data gedreven

De mogelijkheden van de automatisering worden steeds groter en door het op een juiste wijze binnen je bedrijf in te zetten kun je je basisactiviteiten efficiënter uitvoeren. Hierdoor houd je meer tijd over voor de aandachtspunten. Dit inzicht is bij mij ook de reden geweest om te gaan werken bij 216 Accountants.

Een data-gedreven accountantsorganisatie die de automatisering inzet voor de basisactiviteiten en tijd creëert om als accountants met je klanten in gesprek te kunnen gaan. Met de gesprekken over diverse onderwerpen gericht op de huidige en toekomstige situatie van de onderneming en hun eigenaren maken wij het verschil.

Accountantskantoor Parkstad

In ons accountantskantoor Parkstad is ons team opgebouwd uit alle disciplines die essentieel zijn bij de ondersteuning die nodig is om jouw onderneming (op financieel gebied) klaar te stomen voor de toekomst.

Naast de 2 enthousiaste assistent accountants in ons team hebben wij een fiscalist, salarisadministrateur & accountant die uw administratie transformeert naar de datagedreven maatschappij van de toekomst. Zoals reeds genoemd, bestaat ons doel uit het optimaliseren van de administratie aan de voorkant, zodat we aan de achterkant meer tijd kunnen realiseren om de brandende vragen van de ondernemer, waar vaak geen tijd voor wordt gevonden, te kunnen beantwoorden.

De sleutel van ons succes is ons vermogen om administratieve processen vergaand te standaardiseren en te automatiseren, waardoor wij tijd over houden om ondernemers bij te staan bij zaken waar ze echt wakker van liggen. Het klantenpakket uit Parkstad bestaat een breed scala aan ondernemers uit alle disciplines denkbaar die wij op financieel gebied ondersteunen en adviseren.

Vestigingen 216 Accountants

Naast het accountantskantoor Parkstad hebben wij nog 6 andere vestigingen door het hele land. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact accountantskantoor Parkstad

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955404)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.