216 accountants
Accountantskantoor Amstelveen 216

Accountantskantoor Amstelveen

Ben je op zoek naar een accountantskantoor in de regio Amstelveen, die meer doet dan het opleveren van cijfers in de jaarrekening, de boekhouding en de salarisadministratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 216 Accountants zet kennis, innovatie en technologie in om ondernemers verder te helpen. We automatiseren daar waar dat kan. Hierdoor krijgen we real-time inzicht en kunnen wij de ondernemer helpen met wat er áchter die cijfers schuilgaat. We verspillen geen tijd meer met het nodeloos verzamelen en inkloppen van gegevens. We zetten onze tijd in om van data informatie te maken en geven zo advies waar de ondernemer echt wat aan heeft. We geven signalen dat het misgaat. Kansen. Mogelijkheden. Zowel zakelijk als privé.

216 Accountants Amstelveen

Vanuit ons kantoor in Amstelveen leveren wij met ons gedreven team, net als elk ander accountantskantoor ook de IB, OB, VPB, jaarrekening en de salarisadministratie op. Wij noemen dat de standaard commodities, zeg maar het ‘gewone’ werk. Maar wij doen meer dan alleen cijfers opleveren. Wij richten ons op het extraordinaire werk: advies waar de ondernemer echt wat mee kan. Advies over zaken waar de ondernemer wakker van ligt. Maar ook over issues waar hij het bestaan (nog) niet van weet.

Robert Lammerts
Vestigingsleider Accountantskantoor Amstelveen
lammerts.robert@216.nl

Robert is een zeer ervaren adviseur en accountant in het MKB. Spreekt de taal van de ondernemer en bestuurder. Hij heeft ruime ervaring, naast zijn fiscale en juridische kennis, bij het begeleiden van (start-up) ondernemingen, overname en opvolging, herstructurering en recovery en financieringen.

Blik op de toekomst

Onze klanten willen analyses die hun vertellen hoe de toekomst eruit zal zien en hoe ze kansen kunnen grijpen en risico’s beperken. Om aan deze uitdagende vraag te voldoen gebruiken wij als accountantskantoor Amstelveen technologie om realtime klantendata te koppelen aan geautomatiseerde processen. Hierbij verschuift de focus van de standaard commodities en de voorbije prestaties van onze klanten naar advisering waar je als ondernemer echt wat mee kan.

Vestigingen 216 Accountants

Naast ons accountantskantoor Amstelveen hebben wij in de randstad ook vestigingen in Den Haag en Harmelen. Daarnaast hebben wij vier vestigingen verspreidt over Nederland. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact accountantskantoor Amstelveen

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955401)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.