216 accountants
Accountantskantoor Groningen 216

Accountantskantoor Groningen

Ben je op zoek naar een accountant in de buurt van Groningen? We zijn een data-driven accountantskantoor die (mkb) ondernemers graag verder willen helpen.

216 Accountants Groningen

Met een landelijke dekking van acht accountantskantoren zijn we altijd dichtbij en kunnen we in elke regio onze diensten uitoefenen. We zijn een accountantskantoor die naast de werkzaamheden ook verder kijken en meedenken. Dit kunnen we realiseren door onze ervaring in het standaardiseren en digitaliseren van de standaard werkzaamheden in de accountancy. Daardoor blijft er tijd over om mee te denken met de ondernemer.

Henk ten Hove
Vestigingsleider Groningen
tenhove.henk@216.nl

“In 2015 werd ik benaderd door 216 accountants om, op het vakgebied personeels- & salarisadministratie, de dienstverlening aan te gaan sturen en verder te ontwikkelen. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan bij diverse middelgrote en grote accountantskantoren. Ik heb de uitdaging om bij 216 aan de slag te gaan toentertijd aangenomen door de visie van 216 op het gebied van accountancy en HR dienstverlening. Waar de transformatie van een traditioneel business model naar een meer data-driven geautomatiseerd model centraal staan.
Na een aantal jaren vele kilometers te hebben gemaakt tussen de vestigingen ben ik vanaf 1-1-2020 begonnen met het aansturen van de vestiging Groningen.”

Standaardiseren en automatiseren

In ons kantoor in Groningen werken we met een leuke groep enthousiaste mensen die een sterke focus op de klant hebben. Het team bestaat onder meer uit (assistent) accountants, fiscalisten, salarisadministrateurs en relatiebeheerders. We hebben een brede klantengroep en daarnaast veel ervaring met start-ups en scale-ups voornamelijk binnen de IT sector. Door processen te standaardiseren en automatiseren houden we tijd over om echt stil te staan bij de ondernemers en mee te denken met de relevante vraagstukken.

Vestigingen 216 Accountants

In Noord-Oost Nederland hebben wij naast ons accountantskantoor in Groningen ook vestigingen in Zwolle en Enschede waar wij veel mee samen werken. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Contact Accountantskantoor Groningen

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of bent u op zoek naar advies? Neem dan contact op via de telefoon (088-9955407)mail of stel uw vraag via het onderstaand contactformulier.

  • Contactaanvraag voor 216 kantoor:
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.